Szösszenet ma estéről

 2011.04.26. 22:46
Plötty:-) Nemrég jöttem fel a vízről.Igazándiból nem sok értelme volt lemenni dobálni,olyan a Duna vize, mintha Holleanyó berugott volna:-)3 napja meg sem moccan a folyó.De azért leugrottam egy icike-picikét. Az első 10 percben sikerült elhagynom a súlyt, kioldódott a kötél....(ügyes).Már csak röhögni tudok magamon. Felraktam egy narancs twisztert, hátha...Semmi.Aztán egy egy nagy koppintás.Na talán ebből lehet még valami.Megint semmmi.Botot váltottam, kezembe vettem kedves Capture pálcámat.Ez jobban kézre áll, könnyebb vele dolgozni. Csali cseréltem, feltettem balinfogó wobleremet, capture -vertikális kis halacskámat.A Hókony bejárót kezdtem dobálni.Kopp!Ez megva! Tekerem magam felé, jééééé ez csuka:-))Ez azért meglepő, mert nálunk a Kis-Dunán olyan lassan a csukafogás, mintha piranhát (hogy a fenébe kell ezt leírni???) akarnék eleljteni.Meglepődtem tiszteséggel.Na ma sem nulláztam !:-)Ja, 49 cm-es volt a kis csőrösöm. Aztán még két órán keresztül mozgattam satnya karjaimat, de egy pöccintésem nem volt több. Na ennyit mára.Talán holnap jobb lesz. Pá:-) 2011.04.26.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecafanatik.blog.hu/api/trackback/id/tr752857984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doricarp 2011.04.28. 10:44:49

Holleanyó beugrott volna? Na ezen jó izmosat nevettem :)))
Gratulálok a csukeszhez, királyság!!!
Tudom, hogy extra szöttyögés, meg para, mert a fényékezőt is vízbe ejtheti az ember (én magamra szoktam kötni, mert ismerem mire vagyok képes:), de olyan frankó lenne egy két képet is látni, főleg ha harit fogsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pussz és görbüljön ma is!!!!!!

zora75 2011.04.28. 17:28:27

Bébikém, ma nem pecázunk.Ma iszunk egyet olyan lányosan.Kár hogy Te nem jössz velünk:)Pusza

Doricarp 2011.04.28. 20:50:27

@zora75: Szép estét Nektek! Ha újra lesz lábam, azt megünnepeljük, iszunk együtt is :) pussz
süti beállítások módosítása